Het JonGeduld logo

JonGeduld is ons coachingstraject waar we groeikansen aanbieden aan jonge muzikanten tot 20 jaar.

Ben jij 20 jaar of jonger? Zit je in een band, ben je een singer-songwriter of maak je elektronische muziek die je live kan brengen? Heb je zin om bij te leren over muziek, de muziekbusiness en alles daarrond? Wil jij, net als Compact Disk Dummies, Coely en Meskerem Mees, een stap vooruit in de muziekwereld?

Dan ben jij de uitgelezen kandidaat voor een JonGeduld-traject. Door middel van een traject met workshops, coaching, studio-, live- en radiokansen, storten we ons samen met jullie op de creatieve en zakelijke kanten van muziek maken.

Meer weten? Contacteer Sanne! Hij legt uit hoe het JonGeduld traject eruit ziet:

Deze artiesten gingen je trouwens al glansrijk voor: Meskerem Mees, Compact Disk Dummies, Coely, Milo Meskens, Divided, Joni Sheila,… Check ons YouTube kanaal om een paar straffe JonGeduld bands aan het werk te zien.

Het Plan K logo

PLAN.K is er voor jonge doeners en ondernemers in all things creative. Advies nodig over je eigen project? Hulp nodig bij het oprichten van een vzw, een eerste betaalde opdracht of het worden van zelfstandige? De deur van Plan.K staat altijd voor je open. Spreek gewoon even Lindsi aan en zij helpt je graag verder!

Daarnaast organiseert Plan.K ook nog op regelmatige basis infosessies, samenwerkingen en events. Zo organiseren we regelmatig workshops over interessante zaken als auteursrechten, social media en hoe je je loonbrief moet lezen.

Plan.K staat ook altijd open voor fijne samenwerkingen! Zo koppelden we al jonge muzikanten aan het SMAK in Gent en staken we zo samen een heel bijzondere vernissage in elkaar. Of gingen we eens achter de schermen kijken in de Ancienne Belgique en het Dr. Guislain museum. Zin om met jouw organisatie samen te werken met de jonge creatievelingen van Kinky Star? Contacteer dan Lindsi .

Het K Met de Kunst logo

K met de Kunst is, je raadt het nooit, ons kunstproject. Kinky Star geeft haar club met veel plezier over aan beginnende beeldende kunstenaars. Expo’s die zich niet beperken tot onze muren, vernissages waar muziek, theater en performance elkaar vinden, toeschouwers op ons podium en de artiest op de toog,... Het kan allemaal.

K met de Kunst wordt geleid door een groep enthousiaste vrijwilligers die graag cureren en organiseren. Zin om je daar bij te vervoegen? Of ben je een (al dan niet) beginnend kunstenaar op zoek naar een plek om je werk te vertonen? Contacteer dan Ruth.

Ben je een (al dan niet) beginnend kunstenaar op zoek naar een plek om je werk te vertonen? Allez rap, ge moest al gemaild hebben!

Beeld van Haus of Consent Beeld van het publiek van Haus of Consent Beeld van Naked liberation expo café Kinky Star Radio Logo

Kinky Star Radio is onze radioshow en - naar onze onbescheiden mening - is dat ook de beste radioshow van het land!

Wekelijks krijg je er een fijne portie alternatieve muziek zonder stijlrestricties, altijd met serieuze hoeken af. Overdag én ‘s nachts wordt het net afgeschuimd op zoek naar nieuw eigenzinnig talent. Honderden releases en promo’s worden doorploegd met veel goesting en gekkenwerk wordt verzet om tot een smakelijke en geschifte selectie te komen. De Kinky Star Radio show wordt samengesteld door producer Pieter-Jan De Coen.

Elke dinsdag live op urgent.fm tussen 22u en middernacht. Ook te beluisteren viaMixcloud.

Beeld van PJ en Leen