OVER ONS

OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS
OVER ONS

Kinky Star

is een jeugd- en muziekcentrum dat zich focust op alternatieve genres en jonge debuterende artiesten. We zijn een ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers, muzikanten en artiesten allerlei.


Kinky Star is niet-commercieel. We geloven sterk in het belang van DIY en artistieke onafhankelijkheid en zijn een springplank voor opkomende muzikanten.


De club is geopend van woensdag tot en met zondag. Elke dag is er wel wat leuks te beleven. Om zelf op de planken te staan, stuur je best je demo’s en tracks naar programmatie@kinkystar.com


De programmatie gebeurt niet door 1 persoon. Onze muziekredactie bestaat uit enkele tientallen medewerkers en vrijwilligers die elk de mogelijkheid hebben om hun mening te uiten.


Kinky Star steunt voor 97% op het werk van onze vele vrijwilligers, vanaf het programmeren tot het tappen van frisse pinten op onze optredens. Onze crewleden zijn waarlijks de schoonste mensen die er zijn. Goed nieuws trouwens,jij kan ook vrijwilliger worden.


Kinky Star bestaat sinds 1997. Toen richtte Luc Waegeman, de voormalige drummer van de SeXmachines, de club op. De band besliste om hun eigen plaat uit te brengen, wat uiteindelijk leidde tot het Kinky Star label en het bijbehorende café en podium. Meer weten over onze geschiedenis? Lees dan zeker ons boek over 20 jaar Kinky Star..

Wist je trouwens dat we ook radio maken? Kunstexpo’s organiseren? Bands begeleiden en nieuwe collectieven helpen, ondersteuning bieden bij het opstarten van een onderneming of vzw? Lees hier meer over onze verschillende projecten.


Kinky Star is een thuis voor muziek, kunst en mensen. Je vindt ons op Vlasmarkt 9 in Gent. Of online via Kinky Star TV.